Programma - Triple-G

Dance-formatie Triple-G is in de huidige vorm ontstaan in april 2004. Deze groep van 2 free-style danseressen, 4 breakdancers, een zangeres en een zanger geven een energieke show vol dans, rap, zang en video(clips).

Met pop en dance-muziek geven ze optredens door het hele land, zo heeft de formatie ook eerder gespeeld op de EO-jongerendag en het Flevo Festival.
Uiteindelijk ligt de focus van Triple-G op middelbare scholen en steeds vaker maakt Triple-G in samenwerking met de DynamX Schoolteams uit Zoetermeer scholen '(on)veilig' met Woord en dancebeats. Het thema 'Kiezen voor je leven' staat hierbij centraal.

In juni 2005 heeft Triple-G haar eerste album afgeleverd: 'Break The Silence', waarop een combinatie van rap, pop en dance te horen is. De stijl van de groep is erg commercieel gericht en daarom zijn de singles 'Disguise' en 'Break The Silence' zijn binnenkort vrij regelmatig te horen op de bekendere en lokale radiostations.
In de toekomst zal Triple-G werken aan een DVD, die eind dit jaar of begin volgend jaar wordt verwacht. Kijk op www.tripleg.nl voor meer informatie. Hier kunnen ook audio/video-files worden gedownload en kan er een bericht worden achtergelaten in het gastenboek.

Terug naar Programma