Artiesten

Voor de kinderen is het hoofdprogramma Ben Ketting (bekend van o.a. het TV-programma Prinsen & Prinsessen). Verder zal Dordtenaar Johan Bakels (bekend van kinderkoor Amadeo) een Kidzpraise leiden, samen met Gert-Jan van de Ende (bekend van Bobbie, Ernst & de rest)

Voor de jeugd is het hoofdprogramma als volgt: de worship/praiseband Jeff Deyo uit de USA, zal de dag afsluiten. Verder treden Higher Purpose, Sanctified en DJ Chief S op. Higher Purpose is rock-praiseband uit Gouda dat uit zes jonge bandleden bestaat. De band houdt niet bepaald van zij-ige liedjes, maar rockt flink van de bühne. Santified (voorheen CliMaxx) is bekend als de vaste praiseband van Jeugdkerk The Maxx in Papendrecht. DJ Chief S. is afkomstig uit Dordrecht en mixt allerlei christelijke dancemuziek.

Gospel Unlimited Higher Purpose Jeff Deyo Sancified DJ Chief S Ben Ketting Andre de Jager

En voor de volwassenen zijn er optredens van Gospel Unlimited, André de Jager, Vijf in één en Gospel Live Experience. Gospel Unlimited is een enthousiast gospelkoor uit Papendrecht/Sliedrecht. Het bestaat uit 25 zingende leden en wordt begeleid door de eigen band. André de Jager is een Papendrechtse organist die zal optreden in de Bethlehemkerk (naast het Vondelpark). Tevens zal hij een orgelworkshop geven. Het Kwintet Vijf in één is ook afkomstig uit en om Papendrecht en zijn vooral bekend om hun vijfstemmige optredens. De Gospel Live Experience is een internationale gospelformatie opererend op europees niveau, die een dynamische, gospelshow brengt met hoogstaand entertainment.

Klik hier voor het volledige programma met de tijden.