Programma - Chief S.

Chief S werd begin jaren ’80 geboren en begon zich halverwege de jaren ’90 mateloos te interesseren in alles wat met mengpanelen en draaitafels te maken had. Samen met een vriend had hij op zijn zestiende al een volwaardige drive-in show uit de grond gestampt en begon hij ervaring op te doen met het draaien van feestjes op scholen en in jongerencentra. Was het draaien in eerste instantie een gevolg van affiniteit met de apparatuur, al naar gelang de jaren vorderden werd dit ondergeschikt aan de interactie met het publiek.

In 2001 won Chief S “the best jongerencentrum dj contest”. Behalve een prachtige plaquette en een jas met touwtjes (die ondertussen al ontelbare keren hebben vastgezeten tussen allerlei deuren) mocht er ook nog een geldbedrag worden gespendeerd, hetgeen uiteraard weer in het dj-en werd gestoken.

Naar aanleiding van deze contest ging Chief S voor een lokale drive-in discotheek werken waar hij naast schoolfeesten ook vele bruiloften en bedrijfsfeesten verzorgde. In die tijd specialiseerde de Chief zich naast alle gangbare hits in groovy club en ’70’s / ‘80’s en groeide hij uit tot een breed inzetbare dj. Welke stijl hij ook draait, de muziek ligt makkelijk in het gehoor en is vooral lekker dansbaar. Eind 2004 werd de drive-in discotheek opgeheven, en brak er op dj gebied een korte rustpauze aan.

In augustus 2005 besloot Chief S om de grote stap te wagen en van zijn uit de hand gelopen hobby zijn werk te maken. “Chief S DJ Service” werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de eerste contacten werden gelegd en al een maand later tekende Chief S een contract bij DanceRtainment, het boekingsbureau van Karl Noten.

Een kleine greep uit feesten waar Chief S. gestaan heeft:

* Uilenpop afterparty, Amstelveen
* Poppodium P60, Amstelveen; onder andere het lokaal legendarische Hitfeest (70’s / 80’s) en housefeesten met onder andere Erick E en dj Per.
* Oranjepop, Eindhoven
* Escence Dance Events, Huizen
* Amstel Hotel, Amsterdam
* 10-jarig bestaan XS4ALL, Amsterdam

Website van Chief S.: www.chiefs.nl

Terug