Nieuws

Artiesten bekend

Gepubliceerd op: 2010-03-10

Inmiddels zijn alle artiesten voor de komende editie bekend!

Het hoofdprogramma is deze editie het duo Elly & Rikkert. Zij komen ’s middags optreden met een interactief kinderprogramma, dat ongetwijfeld ook veel volwassenen zal aantrekken.

In het tweede deel van de middag komt een ex-europees kampioen boksen en ex-drugsbaron, Joop Gottmers, het evenement bezoeken. Hij zal zijn levensverhaal vertellen en hoe God bijzonder ingreep.

Overdag zijn er allerlei activiteiten. Voor jongeren is er weer een eigen jeugdveld, waar jongeren van Jeugdkerk The Maxx, JeugdAlpha en Upstairs actief zullen zijn met een aantal spectaculaire atracties. Op het kinderveld kan er weer naar hartelust worden geknutseld en is er een reuzespringkussen.
Voor de volwassenen is er weer een grote braderie met tientallen stands. Voor de inwendige mens is er een uitgebreide catering aanwezig.

De avond is speciaal voor de jeugd en start met een optreden van de Paksband, de band van de Jeugddiensten van de Bethlehemkerk en de Morgensterkerk. Vervolgens treedt Rev 22:21 op. De afsluiter is de bekende christelijke rapper Ernst van de Zaak.

Kijk op de pagina Programma voor de tijden.

Ga terug naar hoofdpagina