Nieuwsoverzicht

Titel: Zondag 18 april: dankdienst
Gepubliceerd op: 12-04-2010

We kunnen met elkaar terugzien op een geweldig mooie dag tijdens Praise900 op 10 april 2010 in het Vondelpark.

We zijn onze Heer Jezus veel dank verschuldigd, want Hij voorzag in alles wat nodig was.
We willen dan ook onze dankbaarheid uiten in een speciale dankdienst, en wel op zondagmiddag 18 april in de grote tent van het Vondelpark.

De dienst begint om 14.30 uur, zodat niemand zijn eigen gemeente hoeft te verzuimen.
We hopen dat u ook aanwezig wilt zijn, en dat u ook uw gemeenteleden attent wil maken op deze dienst.
Wat is er mooier dan de eenheid waartoe Jezus Christus ons oproept te tonen aan de wereld rondom ons, door met elkaar uit diverse kerken en gemeenten Zijn aangezicht te zoeken.

Er zal naast samenzang en een toespraak door Cees Florusse plaats zijn voor getuigenissen van de grote daden van God.

Hopelijk tot ziens!

Kernteam Praise900

Titel: Praise900: een schitterende dag!
Gepubliceerd op: 11-04-2010

De 3e editie van Praise900 zit er al weer op. Het was een geweldige dag met mooi weer, bijzondere optredens en veel bezoekers. Komende dagen verschijnt er een uitgebreide terugblik!

Klik hier voor een eerste serie foto's.


Pieter van den Berg heeft ook vele schitterende foto's gemaakt, zie www.luxfoto.nl


Foto's van Dick Groenendijk staan ook op www.mijnalbum.nl.

Daar vindt u de foto's als volgt:
kies 'Openbare Albums'
'zoek naar': Praise900-2010

links verschijnt dan het album, herkenbaar aan het Praise900-logo.

De foto's in dit album zijn verkleind. Wilt u een foto in groter bestandsformaat? Stuur dan een e-mail naar adigro-fotografie@live.nl, met vermelding van het gewenste fotonummer. De digitale foto wordt dan kosteloos per e-mail toegestuurd.

Titel: 11 april t/m 23 april: Grote tentcampagne!
Gepubliceerd op: 02-04-2010

Het blijft niet alleen bij het Praise900 evenement op zaterdag 10 april, want de 2 weken erna zal een grote tentcampagne worden gehouden in het Vondelpark!

De tentcampagne is van zondag 11 april t/m vrijdag 23 april 2010 en wordt georganiseerd door Stichting het Lichtpunt uit Voorthuizen. Dagelijks zijn er evangelisatie- en genezingsdiensten onder leiding van evangelist Bert Bruinekreeft. De avonden beginnen om 19.30 uur. Op zondag is er ook om 10.00 uur een dienst.

Verder is er op donderdag 15 en 22 april om 9.00 uur een Vrouwenochtend en op woensdag 21 april 14.00 is er het Kindertheater 'Simon en Zo'.

De toegang is gratis voor alle bijeenkomsten.

Kijk voor meer info op www.tentcampagne.nl

Titel: Info voor standhouders
Gepubliceerd op: 18-03-2010

Een 4-meter stand is te huur voor € 50,-.

Standhouders kunnen op zaterdag 10 april vanaf 10:00 uur hun stand inrichten. De braderie stopt om 20:00 uur.

Op de pagina Links kunt u een overzicht vinden van de organisaties/bedrijven die zich inmiddels hebben aangemeld.

Klik hier om u aan te melden voor een stand.

Titel: Artiesten bekend
Gepubliceerd op: 10-03-2010

Inmiddels zijn alle artiesten voor de komende editie bekend!

Het hoofdprogramma is deze editie het duo Elly & Rikkert. Zij komen ’s middags optreden met een interactief kinderprogramma, dat ongetwijfeld ook veel volwassenen zal aantrekken.

In het tweede deel van de middag komt een ex-europees kampioen boksen en ex-drugsbaron, Joop Gottmers, het evenement bezoeken. Hij zal zijn levensverhaal vertellen en hoe God bijzonder ingreep.

Overdag zijn er allerlei activiteiten. Voor jongeren is er weer een eigen jeugdveld, waar jongeren van Jeugdkerk The Maxx, JeugdAlpha en Upstairs actief zullen zijn met een aantal spectaculaire atracties. Op het kinderveld kan er weer naar hartelust worden geknutseld en is er een reuzespringkussen.
Voor de volwassenen is er weer een grote braderie met tientallen stands. Voor de inwendige mens is er een uitgebreide catering aanwezig.

De avond is speciaal voor de jeugd en start met een optreden van de Paksband, de band van de Jeugddiensten van de Bethlehemkerk en de Morgensterkerk. Vervolgens treedt Rev 22:21 op. De afsluiter is de bekende christelijke rapper Ernst van de Zaak.

Kijk op de pagina Programma voor de tijden.

Titel: Vrijwilligers gezocht
Gepubliceerd op: 19-02-2010

De organisatie van Praise900 is verdeeld in verschillende werkgroepen: Kernteam, Programma, Jeugd, Kinderen, Opbouw + afbouw, Techniek, Stands + catering, Beveilinging/ EHBO, Evangelisatie, Gebed, Nazorg, Vrijwilligerswerving, PR, Sponsoring en Financiën.

In het bijzonder voor de teams Jeugd, kinderen en Opbouw worden er nog mensen gezocht; niet alleen voor de voorbereidingen, maar ook voor op de dag zelf. Als u ook uw talenten in wilt zetten voor Praise900, dan kunt u zich hier aanmelden!

Verder hebben we nog de volgende vacatures:
- Medewerker PR
- Presentator op het podium
- Stagemanager
- Cameraman

Ook zijn we op zoek naar sponsors die ons willen steunen!

Titel: Derde editie Praise900 komt er aan!
Gepubliceerd op: 18-01-2010

Praise900 op zaterdag 10 april 2010

December 2009 - De derde editie van Praise900 is gepland op de 2e zaterdag in april, namelijk zaterdag 10 april 2010 (een week na Pasen). Alle vrijwilligers zijn vol enthousiasme van start gegaan met de voorbereidingen.

Een aantal mensen die reeds ‘ervaren’ zijn delen hun kennis, maar we zijn ook dankbaar voor veel nieuwe vrijwilligers die in de teams zitten om frisse ideeën neer te zetten.

In 2010 wordt Praise900 georganiseerd namens 10 kerken uit Papendrecht en zelfs een kerk uit Dordrecht verleent hun medewerking.


--------------------------------------------------------------------------------

Om te vieren dat Papendrecht 900 jaar oud was, werd er op zaterdag 24 september 2005 in het Vondelpark het grootste christelijke evenement ooit in Papendrecht georganiseerd, namelijk Praise900. Het werd een geweldige dag uit met muziek, toneel, stands en activiteiten voor jong en oud uit heel Papendrecht! In september 2007 volgde de tweede editie. Klik aan de linkerkant voor een terugblik met vele foto's en video's!