Organisatie


Om te vieren dat Papendrecht 900 jaar oud was, werd er op zaterdag 24 september 2005 in het Vondelpark het grootste christelijke evenement ooit in Papendrecht georganiseerd, namelijk Praise900. Het werd een geweldige dag uit met muziek, toneel, stands en activiteiten voor jong en oud uit heel Papendrecht!

In september 2007 volgde de tweede succesvolle editie. Klik aan de linkerkant voor een terugblik met vele foto's en video's!

De opzet voor de derde Praise zal hoofdzakelijk hetzelfde zijn omdat het gekozen concept goed is aangeslagen, maar er zullen nieuwe elementen worden toegevoegd om toch verrassend te kunnen zijn. De naam van het evenement blijft ongewijzigd Praise900 heten, omdat het reeds een grote en positieve naamsbekendheid heeft. Ook kunnen veel onderdelen hergebruikt worden waarop de naam staat vermeld, zoals o.a. het logo, grote spandoek, T-shirts en de website.

Voor de Praise van 10 april 2007 gingen we weer van start met een team van vrijwilligers uit 10 Papendrechtse kerken die gemiddeld 1 keer in de maand vergaderen/overleggen. De totale voorbereidingstijd is ongeveer een jaar. Op de dag zelf zijn er ongeveer 200 vrijwilligers actief.

De organisatie van Praise900 is verdeeld in verschillende werkgroepen: Kernteam, Programma, Jeugd, Kinderen, Opbouw + afbouw, Techniek, Stands + catering, Beveilinging/ EHBO, Evangelisatie, Gebed, Nazorg, Vrijwilligerswerving, PR, Sponsoring en Financiën.