Programma

Het hoofdprogramma is deze editie het duo Elly & Rikkert. Zij komen ’s middags optreden met een interactief kinderprogramma, dat ongetwijfeld ook veel volwassenen zal aantrekken.

In het tweede deel van de middag komt een ex-europees kampioen boksen en ex-drugsbaron, Joop Gottmers, het evenement bezoeken. Hij zal zijn levensverhaal vertellen en hoe God bijzonder ingreep.

Overdag zijn er allerlei activiteiten. Voor jongeren is er weer een eigen jeugdveld, waar jongeren van Jeugdkerk The Maxx, JeugdAlpha en Upstairs actief zullen zijn met een aantal spectaculaire atracties. Op het kinderveld kan er weer naar hartelust worden geknutseld en is er een reuzespringkussen.
Voor de volwassenen is er weer een grote braderie met tientallen stands. Voor de inwendige mens is er een uitgebreide catering aanwezig.

De avond is speciaal voor de jeugd en start met een optreden van de Paksband, de band van de Jeugddiensten van de Bethlehemkerk en de Morgensterkerk. Vervolgens treedt Gospel Live Experience op. De afsluiter is de bekende christelijke rapper Ernst van de Zaak.

12.00 uur Opening
12.15 -13.00 uur G-Roots
14.00 uur Elly & Rikkert
14.00 uur Joop Gottmers kickboxclinic
16.30 uur Joop Gottmers getuigenis
17.30 uur Joop Gottmers presentatie nieuwe boek
18:00 uur DJ Tony Foxx
19.30 uur Paksband
20:45 uur Rev22:21
22:00 uur Ernst van de Zaak
23.00 uur Einde